img

Първи снимки на бебчето на Део! Ето кадри от стилното бебешко парти и погачата на сладуркото (Снимки)

/
/
/
1956 Views

Навръх 14 февруари любимецът ни от екрана, Део , се сдоби с още един наследник – малкия Теодор . Бебчето вече стана на цели 40 дни и майка му, Мариана, направи традиционната погача, на която нейни приятелки орисаха малчугана.

Щастливата майка показа кадри от стилното парти в синьо в профила си в социалните мрежи.Партито наистина беше приказно. Избраните цветове за погачата на Теодор са бяло, сребристо и различни нюанси на синьо. А гостите са се радвали на вкусни тематични сладкиши обагрени в тези цветове. Меденки с името на малчугана, френски макарони и кексчета са само малка част от тях. За празника на Теодор не е липсвала и торта, украсена с конче, което очевидно е било основен мотив в украсата, както се вижда от споделените снимки. Уникални рамки със снимки на малчугана също допълваха украсата на неговата погача. „Добре дошли! Погачата на Теодор!“, упътваше гостите красива табелка и ги подканяше да влезнат в детския център, където се е провело събитието.

бебето на Део

Мариана е събрала свои приятелки за празника на малкия Теди, както изисква традицията, за да го орисат и да му пожелаят само хубави неща. Щастливата майка получи много поздравления за празника на втория си син от своите фенове и почитатели в мрежата. Тя направи съпричастни и последователите си към празника на Теодор като сподели снимки от тържеството. „Орисано бебе“, написа съпругата на Део към един от кадрите, качен от нея в официалния й профил с социалната мрежа Инстаграм.

бебешко парти

Мариана и Теодор са получили и много подаръци от гостите на партито.

Ето още снимки от събитието:

бебешко парти на Теодор

бебешко парти в синьо

Теодор на 40 дни

торта за бебешко парти

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.