img

Стопанката на 17 кучета и котки успя да ги накара за застанат мирно за обща снимка

/
/
/
506 Views

Жена сподели снимка на всичките си 17 кучета и котки в дневната ѝ, разказва LADbible.

Трийсетгодишната Кати Смит от Уелс, която е горд собственик  на осем кучета и девет котки, прекарва две седмици в опити да събере питомниците си за постигането на перфектната снимка.

По думите ѝ не било особено трудно да събере кучетата си и да ги задържи мирно, но с котките било съвсем друга работа.  В една поредица от снимки се вижда как осемте кучета стоят на място с Кати, намираща се наблизо, а тя им подава лакомства от шепите си. А в друга – да мърмори напред-назад с камерата си, готова за снимка, докато тегли котките на мястото им по няколко пъти.

В крайна сметка Кати успява за секунди да задържи вниманието на всички и да щракне целия пакет с животни, преди всички да се разбягат по обичайните си места.

„Когато успях да ги заснема всичките, бях искрено развълнувана – споделя тя – в крайна сметка получи се един малък семеен портрет.”

Кати е позната сред съгражданите си в Колуин Бей като спасител на всякакви животни, изпаднали в беда, но въпреки това всички се изненадват всеки път от броя им, щом я посетят в тристайното ѝ жилище.

До момента Кати притежава три немски овчарки, три колита, куче от смесена порода и йоркширски териер. Освен деветте котки, тя отглежда в дома си четири папагала, аквариумни рибки и дори бебе таралеж.

Източник: Господари на ефира

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text