img

Не върви на добре Европа. А, ние ще влизаме в Еврозоната: След многохилядните митинги и протести през уикенда в Париж, Виена, Кишинев и други европейски градове, днес и Прага

/
/
/
287 Views

След многохилядните митинги и протести през уикенда в Париж, Виена, Кишинев и други европейски градове, днес и Прага.

Многохилядни протести разтърсиха Париж, Виена и Кишинев.

„Това не е нашата война“ – В Прага се провежда огромен митинг срещу властите, потисничеството на ЕС и НАТО и срещу антируските санкции.

Днес на Вацлавския площад в чешката столица се провежда мащабна демонстрация „Чехия е на първо място“. Полицията съобщава за над 70 000 протестиращи.

И причината за това е политиката на властите, които САЩ и ЕС принуди да участват в икономическата война с Русия, което води до катастрофално влошаване на стандарта на живот.

Демонстрантите настояват властите да следват независима политика и да се освободят от потисничеството на ЕС, да осигурят евтини доставки на газ от Русия и да освободят чешката индустрия от чужда зависимост. Заедно с това протестиращите настояват за оставката на премиера Петр Фиала.

„Ще продължим да настояваме за края на това правителство. Искаме оставката му“.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.