img

Момче от Пловдив се влюби до уши в контрольорка от градския транспорт! Ето историята им

/
/
/
908 Views

Ако има нещо, от което никога не бихме се уморили, то това е любовта. Тя е онази невидима сила в света, която ни кара да проявяваме най-доброто от себе си.

Вплетен в нейната хватка се оказа младеж, който се влюби до лудост в кондукторка на градския транспорт на Пловдив, и по конкретно за тази по линия номер 222, съобщава Trafficnews.bg.

Симпатичният пловдивчанин разказва, че това не е първата му засечка с нея, но пеперудите в корема му се появили още от първия път, когато я съзрял. От тогава насам в мислите му непрестанно се прокрадва нейната красива усмивка и топло кафяви очи.

От дума на дума стана ясно, че Теодор – така се казва момчето, говори за едно “много симпатично и усмихнато момиче, което обслужва линията и винаги е позитивна, възпитана и помага от сърце на възрастните хора”.

“Помогнете да се свържа с нея, няколко дни следя да я видя, но нея я няма! Нека, ако тя види статията и има интерес, да се свърже с вас. Обичам това момиче!”, откровен е Теодор.
Пловдивчанинът, който не може да си представи и ден без да види чаровната кондукторка, я описва така: “Тя е с кафяви очи, червена коса и е около 20-25 годишна”. Номерът на автобуса е 2996, линия 222.

 

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.