img

Караянчева: Янев, извини се! Аз вървях след ковчезите на

/
/
/
172 Views

Бившият председател на Народното събрание Цвета Караянчева написа остър пост срещу служебния премиер Стефан Янев.

„Вие, които отричахте вируса, докато аз и мои приятели и колеги вървяхме разбити от мъка след затворените ковчези на нашите близки.“, заяви Караянчева.

Тя публикува мнението си във фейсбук профила си:

„Когато бездушието, самодостъчността и арогантността вземат връх, очакваме менторът на това правителство да вземе отношение и да ги свали на земята.
Нямате право да обиждате хората, които забравиха своите, за да спасяват нашите близки. Хората,които понесоха година и повече несгодите на времето и неизвесността на епидемията, докато дежуряха в болниците по 24 часа.
Хората, които скочиха в битката с вируса без уговорки и пазърлъци.
Загинаха цели семейства лекари.
Какво ще кажете на техните деца?
Вие, които поругахте и изгонихте светила, които в другите държави биха обявили за герои.
Вие, които отричахте вируса, докато аз и мои приятели и колеги вървяхме разбити от мъка след затворените ковчези на нашите близки. Вие, които до тази пролет говорехте с недомлъвки за “опасностите” от ваксините.
Вие не заслужавате българските лекари!
Извинете се!“

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.