img

Йордан Цонев: Пеевски направи много за България и помогна

/
/
/
109 Views

„Ние не предвиждаме раздяла с никой. Нашия електорат, нашите избиратели, нашата партия, ние си харесваме господин Пеевски и смятаме, че господин Пеевски направи много и за страна, за хората, особено в пандемичната криза, а за нашия електорат – да не говорим”.

Това това каза днес пред БНР зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев в отговорът на въпрос дали Движението предвижда раздяла с емблематични имена по подобие на БСП, изключили през седмицата председателят на пловдивската организация Георги Гергов.”

През тази седмица президентът обяви, че премиерът Бойко Борисов бил „ортак” с депутата Делян Пеевски в бизнеса и политиката.

За да отговори, министър-председателят прекъсна традиционният брифинг за епидемичната обстановка и отрече да има връзка с народния избраник от ДПС, а партията му да получава скрита подкрепа от Движението за права и свободи.

Борисов добави, че не е виждал депутата “от години” и че ДПС си има почетен председател и председател. На няколко пъти премиерът намекна, че повдигането на темата отново е заради отчитания от социолозите спад в рейтинга на БСП – защото “спихват и няма с какво да се хранят”.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.