img

Иван живее с 3 жени и търси още, защото иска 50 деца! Критериите: да е висока и слаба!

/
/
/
229 Views

Всички знаем за приказните хареми на мъжете от арабския свят – в тях шейхът разполага с вниманието на поне 10-тина красавици, които го обгрижват по всякакъв начин, а той пък се грижи за тяхното благосъстояние. Но се оказва, че и в православния свят е възможно да се заформи своеобразен харем и доказателството идва от братска Русия.

Главният герой на име Иван Сухов е от малък град в Русия, където започва живота си със законната съпруга Наталия. Останалите две жени, обаче също се считат за съпруги и трите са се съгласили да бъдат в тази връзка, съобщава в.

„Курир“.

Иван има 11-годишен брак с първата си съпруга когато решава да продължи живота си в полигамна връзка .

Отначало Наталия е против, но по-късно отстъпва, след като той я убеждава, че наистина иска да има голямо семейство. Желанието му е да има 50 деца.

мъж с много жени

Медина се влюбва в Иван, когато разбира за него от местната телевизия и веднага решава, че ще живее с него, дори ако семейството й не се съгласи с това.

Всички живеят в апартамент с 3 спални и Иван прекарва всяка вечер с една от жените и ако някоя го ядоса, не идва в стаята й цял месец.

Целта му е да има 50 деца с възможно най-много жени, а единственото условие за нова съпруга е тя да бъде висока и слаба.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text