img

56-та молитва към Богородица е толкова силна, че променя живота на тези, които я изговарят

/
/
/
3728 Views

Нашите предци са родени, живели и умрели с молитва. Съществуват огромен брой молитви, които са четени за добро.

Най-мощната молитва на първите ни прародители се счита за всемогъщата молитва на Св . Богородица . Тази удивителна молитва е предавана от поколение на поколение и носи голяма мъдрост на нашето време.

Споделяме с читателите силна молитва, след като я прочете, ще откриете защита и спокойствие.

Молитвата на Пресвета Богородица

Съществуват 77 молитви на Богородица и всички те са запазени от незапомнени времена. Пренаписвайки ги, хората ги предават един на друг, от поколение на поколение. Макар че говоримият и писменият език се е променил, оста, същината на молитвата остава непроменена.

Основното предимство на молитвите на Пресветата Дева е тяхната чудотворна сила. Хората, които четат молитви, се отървават от болести и нещастия. За всеки, който чете молитвата на Богородица, той е неуязвим. Не забравяйте да прочетете тази молитва и  Светата Богородица, за да защитите себе си и вашите близки от нещастията на земята.

На планината Вертеп, близо до святата река Йордан, Дева Мария заспа. Божият Син дойде и каза:

– Амин, Дева Мария, спя или не спи.

Дева Мария отговори:

– О, възлюбен Сине, не спях много, сънувах много в сънищата си. Сънят беше много ужасе за Теб. О дете мое, не бива да разказваш на никого за този сън!

– Кажи, Майко Дева Мария, твоят сън, аз ще преценя какво да правя.

– Видях сън: Ти беше прогонен от нечестивите през горите, по реките, през блата и хванат, бит с пръчки, с желязо, бият те  с железа, наричан си Ти Божият Син и плюят в устата Ти, жлъчката ти беше пияна, главата ти беше с тръни наложена. О, възлюбен Сине, за коя мъка Ти падна.

– Видях сън: Юда, предателят и фарисеите се опитаха съда, Юда, предателят заповяда да направи кръст от три дървета: от кедър, от липа и от кипарис. Истинският Христос беше разпнат на кръста, ръцете и краката му бяха приковани. Тъй като потоците течаха през пролетта, кръвта изтичаше от истинския Христос. Когато коравата ела изоставаше от дървото, тялото изоставаше от истинския Христос.

– Е, Чадо, скъпо мое, на каква мъка ти ще се поддадеш. Щеше да ги издухаш, щяха да се превърнат в пръст, щеше да махнеш с ръка и да изгорят с огън. Е, Чадо Скъпо, къде отиваш, на кого ме оставяш?

– За Йоан Богослов, приятеля на Христос. Той ще те нахрани и напои, обуе и облече, и ще те стопли с топлина. Дева Мария, която ще чуе Вашата молитва, тя ще пренапише и ще я носи със себе си всеки ден, ще бъдеш спасен. Птицата няма да кълве, и звярът няма да те разкъса на парчета, а лоши хора няма да те нападат. Този човек няма да гори и няма да се удави във вода, а къщата ще бъде спасена от Божия огън чрез милост.

– Кой ще разчете сънят ти при раждането, че крадец няма да се роди, нито побойник, нито злодей; Който чете Твоят сън при смъртта, ще бъде спасен от вечни мъки. От кипящата смола, от огъня, който изгаря, от червеите, които ядат, ще отиде в небето по-ярко. Амин.

Източник: zajenata

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text