img

35 снимки на стилни прически след 40 години

/
/
/
4343 Views

За съжаление, не всяка красавица може да се похвали с гъста и великолепна коса. И колкото повече остаряваме, толкова повече проблеми имаме с косата си. Но се оказва, че има начин! Достатъчно е да направите стилна прическа, която ще добави обем на косата ви.

1,

2,

3,

4,

5,

6,

7,

8,

Представяме на вашето внимание списък на най-стилните прически за жени след 40 г., които лесно ще променят погледа ви към по-добро!

9,

10,

Пикси 

11,

12,

13,

14,

Пикси е къса прическа, която е популярна от години. Тя се избрана само от смели жени, които не се страхуват от експерименти и общо внимание. В края сметка , повярвайте ми, виждайки тази стилна прическа, хората ще бъдат потресени . По-специално, ако добавите нотка на оцветяване. Пикси е в състояние да добави обем на косата, особено ако леко повдигнете горната част и бретон по време на изсушаване.

15,

16,

17,

18,

Боб 

Боб е идеалното решение за фина коса. Ето защо все повече жени след 40 годи прибягват до тази прическа. В допълнение, красивият боб може да подмлади лицето ви поне на 5 години. Тези, които смятат, че стандартният обеме малък , могат сложат различни козметически средства .

19,

20,

21,

22,

Каре

Ако сте любител на класиката и сдържаността, ви предлагаме да опитате да си направите каре, което все още е на върха на модата за жени над 40 години с оскъдна и тънка коса. Но не забравяйте, че дори тази класическа прическа се променила донякъде. Ето защо, ако искате да сте в крак смодата , добавете нотка на небрежност и асиметрични черти.

23,

Удължен боб

Удълженият боб вече се отнася до средната му дължина и се различава от класическия боб с нишки, които се простират точно под брадичката. Такава прическа може до известна степен да стесни контура на лицето ви, както и да добави обем. Идеален за жени над 40 години, които искат да внесат истински стил в имиджа си.

24,

25,

26,

Каре и каскадни прически 

Каретата и каскадните прически са чудесни помощници по пътя към придаване на необходимия обем на косата ви. Перфектен за дами с къдрава коса. Обемът може да се получи, както в предишните версии, използвайки разични продукти.

27,

28,

29,

30,

31,

32,

33,

Подстригване на стъпала. 

Това са страхотни варианти за онези жени, които се колебаят да се сбогуват с дългата си коса, но искат да получат стилна обемна прическа. Добавяйки стил , можете да получите, освен обем, и подмладяващ ефект, който ще ви помогне лесно да загубите няколко допълнителни години. Препоръчваме ви да обърнете внимание на бретон, които могат да бъдат прави, асиметрични или разкъсани, но задължително и обемни, като косата ви.

34,

35,

 

Кой вариант ви хареса най-много?

1 Comments

Comments are closed.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.