img

Хванаха потрошената Кристин в грозна измама за хиляди левове! Дарители си искат парите обратно (СНИМКИ)

/
/
/
2303 Views

Изпотрошената моделка Кристин, която пострада тежко в катастрофа с Дивна миналата година, вбеси абонатите в мрежата. Блондинката на няколко пъти правеше кампании за събиране на средства, които да й послужат за предстоящи операции, като изтъкваше колко зле финансово е семейството й. 

Снимките й по социалните мрежи  говорят друго.

Кристин неведнъж е парадирала с луксозния си начин на живот, доказателство за което са десетките й снимки, на които позира в маркови дрехи. Още докато беше с бившия си приятел – рапъра Кристо, моделката носеше само бутикова мода. Тогава се говореше, че именно Кристо е бил спонсор на лигавите й придобивки, но след време стана ясно, че това далеч не е така.

В мрежата ври и кипи след редица снимки на блондинката, на които тя гордо носи чанта на “Гучи”, маратонки “Александър Маккуин” и обувки “Баленсиага”. Всеки артикул поотделно има стойност на хиляди левове. Върхът на наглостта е една от последните й снимки, на която позира с чанта на “Пинко”, чиято стойност е не по-малко от 700-800 лева.

След като бе остро нападната от стотици хора, които са й дарили пари, Кристин се опита да обясни, че чантата на “Пинко” й е подарена от представителите на марката в страната, но с това си навлече повече гняв.

“А другите чанти и обувки”, питат ядосани дарители.

Неофициална “Инстаграм” група, която се е заела да разкрива подобни шашми на известни родни дами, публикува редица чатове с разкази на разгневени хора, които са съжалили моделката и са дали пари за лечението й. Те апелират никой да не допуска тяхната грешка. Някои дори са си направили труда да извадят скъпите дрехи на Кристин от официалните сайтове на брандовете, за да докажат точно колко струват.

Един от абонатите, които са писали до въпросната група, твърди, че е видял моделката да вилнее в столична дискотека, без патериците, с които обикаля телевизионните студиа. Друг твърди, че Кристин е дала близо 1000 лв. за филъри в клиника, в която работи.

Малко след като всички тези факти излязоха наяве, Кристин изтри снимките със скъпите придобивки и ограничи коментарите до целия си профил.

Източник: /jenata.blitz.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.