img

Сашо Кадиев в потрес! Майка му се изпусна за раздялата с Таня

/
/
/
783 Views

Катето Евро смая последователите си в социалните мрежи с най-новия си пост. Думите й звучат особено интригуващо предвид обстоятелствата.

Актрисата и тв водеща пише „Всичко ще се оправи! Дава ми се!“ над актуален свой фотос, а под снимката тълкуванията са кое от кое по-любопитни. Разбира се, за мнозина намеците са свързани с актуалната и доста тревожна обстановка в страната и по света, свързана с коронавируса.

Но други са убедени, че зад тези думи на Евро всъщност се крият проблемите в отношенията между сина му Александър Кадиев и жена му Таня.

Любопитна подробност е, че един от коментарите под кадъра на Катето Евро е именно от нейната снаха Таня Тончева, която й пише: „Обич моя“. Отговорът към нея е повече от красноречив:

„Ти си моя обич!“

Припомняме, че според горещи слухове Александър Кадиев и Таня Тончева, която му роди дете преди пет години, са разделени и в момента актьорът обитава жилището на любовницата си. Дали пророческите думи на майка му обаче, ще сбъднат смисъла си, само времето ще покаже, пише show.blitz.bg.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.