img

Появи се СКАНДАЛНО ВИДЕО, с което Михаела Тодорова се предлага на клиенти!

/
/
/
1225 Views

Източник на Show.bg ни изпрати скандалното еротично видео, с което плеймейтката Михаела Тодорова се котира пред клиенти в чуждестранни сайтове.

 

Видеото започва със софт еротика – Мис Плеймейт 2019 опипва голото си тяло и гледа предизвикателно към камерата. В следващия кадър мъжка ръка мачка силиконовата й гръд, а на последния еротиката ескалира.

 

Каква е целта на клипа?

 

Нека припомним. Както Show.bg първи разкри благодарение на бивша участничка в конкурса „Мис Плеймейт“, победителките в състезанието продават телата си. За да спечели първото място, момичето трябва да се съгласи на секс с организатора Христо Сираков. Второто условие пък е да се снима в подобно еротично видео (вж по-долу), което се разпространява в чуждестранни сайтове със забранен достъп от България.

 

Това са визитните картички на плеймейтките. С тях момичетата се рекламират пред богаташи, които ако останат доволни от видяното, си го поръчват срещу определена сума. Самото клипче може да се гледа онлайн срещу 5 долара, като половината остават комисионна за сайта. Останалата печалба е за Христо Сираков, който месечно може да си докара около 150 000 долара само от едно видео.

 

Както Show.bg ви обеща, темата има продължение. А именно – клипът на една от победителките в конкурса – Михаела Тодорова. В порно сайта xHamster.com се е разпространявало и друго видео с плеймейтката, за чието премахване тя е платила 2000 евро.

 

Колкото до хонорара й – случвало се е за сеанс Михаела да прибере и само 200 евро. Зависи колко е закъсала. Ако пък си познат на Сираков, можеш да я получиш и за без пари – така Тодорова му се реванширала за титлата „Мис Плеймейт“, коментира нашият източник.

 

Той разказва и любопитна случка от опита на Тодорова като компаньонка: „Веднъж била поръчана от клиент в Свищов и когато разбрала, избягала. Често се случва плеймейтки да бягат от поръчки, защото клиентът няма на кого да се оплаче. В случая с господина от Свищов обаче поръчката е минала през негов приятел и била направена сурова рекламация“.

 

По думите на източника ни Михаела редовно злоупотребявала и със забранени вещества като пико и други синтетични наркотици. Нещо повече – той твърди, че във въпросната видео визитка плеймейтката е видимо дрогирана. В края на клипа в действителност Тодорова не изглежда особено адекватна.

 

Вижте сами ВЪВ ВИДЕОТО ТУК.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.