img

Помните ли красивата Тейлър от Дързост и красота? Ето как изглежда днес, на 57

/
/
/
1594 Views

Няма как да не помните красивата Хънтър Тайло , която изигра култовата роля на д-р Тейлър Хейс  в „ Дързост и красота ” (The Bold and the Beautiful). Днес актрисата навършва 57 г.

Родена е на 3 юли 1962 г. с истинско име Дебора Джоу Хънтър.Хънтър ТайлоЕдва 15-годишна започва да работи като модел. Има три брака – с продуцента Тим Морхарт, от когото има един син, с актьора Майкъл Тайло, от когото има още три деца, и с Герсон Арчила. 

Въпреки, че името ѝ се свързва завинаги с любимия на всички домакини сериал, актрисата има роли и в други филми за телевизията и киното. Красавицата с невероятно сини очи е също толкова хубава и днес, въпреки, че е очевидна намесата на пластичните хирурзи. Ето как изглежда актрисата днес:

Хънтър Тайло днес

актрисата Хънтър Тайло

Тейлър от Дързост и красота

Хънтър Тайло на 57

Тейлър от Дързост и красота днес

Източник: За жената

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.