img

Мъж пребори три крокодила с голи ръце

/
/
/
694 Views

Жител на град Кариба в зимбабвийската провинция Машоналенд Уест беше настанен в болница, след като се пребори с голи ръце срещу три крокодила, единият от които той дори убил, съобщи Pindula.

Александър Чимедза търсел червеи за риболов на брега на езерото Кариба, но е бил нападнат от крокодили. След длъга схватка мъжът успява да пъхне ръката си в устата на единия от тях, влечугото се задавило и умряло. А други два избягали.

 

Пострадалият е настанен в болница с рани по бедрата, счупена ръка и пръсти. 23-годишната му съпруга Примроз Мадуфу потвърди, че съпругът й с голи ръце се преборил с нападналите го хищници. Тя разбрала за инцидента чак, след като мъжът й бил откаран в болницата.

Лекарите извършват трансплантация на кожа на пациента, лечението върви добре.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.