img

Мис Еротик: Треньор ме оправи във фитнеса в 7 сутринта

/
/
/
7804 Views

Катерина Ермакова е носителка на наградите „Мис Лом“ и „Мис Еротик“. Родена е в Козлодуй на 20 юли 1998 г. Завършва гимназия в Лом и след това се премества в София.

– Какво е чувството да си Мис Еротик?
– Приятно е. Не очаквах да спечеля. Преживяванията остават, сприятелих се с много хора. Накрая победата и короната, за които всяко момиче се бори.

– Колко момичета бяхте?
– Осем момичета и още толкова момчета.

– Какво те провокира да участваш?
– Аз съм модел в агенция и участвам в различни конкурси. Миналата година се заех по-сериозно с тях. Започнах да участвам в много видеоклипове и да тренирам фитнес. Имаше три дефилета. В първото е представяне, еротичен танц по двойки и третият дефиле с рокля.

– Тренира ли за този еротичен танц?
– Само на място през деня. Преди това не съм тренирала. Заедно с танцьора си измислихме песента и самите движения. Имахме и стол на разположение.

– Учеше ли се от някой филм, актриса?
– Не. Сама си импровизирах всичко.

– Какви възможности ти отваря тази награда?
– Евентуални снимки в нови видеоклипове и нови фотосесии. Зависи и от агенцията. Сама не се впускам в много различни неща.

– Ти си и Мис Лом. Как е животът там?
– Доста зле. Няма работа и не е за млади хора. Обмислях да остана да живея там и да развивам свой малък бизнес, но просто няма смисъл, защото няма хора.

– Като носителка на този приз организираш ли инициативи за развитието на града?
– Ще подаря балната си роля и съм говорила с кмета на община Лом, че съм насреща, ако има дадено събитие.

– Имаш ли си приятел?
– Не. Поне засега.

– Защо?
– Нямам време. Занимавам се с фитнес, сутрин тренирам. Уча „Маркетинг“ в Датския колеж, а сега записах още една специалност в друг колеж, която е спортна. Работя всеки ден и постоянно пътувам с конкурсите.

– Къде работиш?
– Касиер съм в заведение за бързо хранене в столицата.

– Ти си Мис Еротик и Мис Лом, а пък работиш сред супи и манджи. Доволна ли си?
– Да, звучи малко странно. Но иначе съм доволна. Почивам събота и неделя и на празниците. Получавам около 1000 лева заплата.

– Не мечтаеш ли за нещо друго?
– Да и затова уча. Искам да се занимавам с фитнес. Да си имам собствена зала и да бъда инструктор. Сега съм на 20 години и животът е пред мен. Сама се боря с живота, живея на квартира и сама си плащам наем и сметки.

– Какъв тип мъже харесваш?
– Откакто се занимавам с фитнес, искам мъжете да имат мускулесто тяло. Първо гледам ума и на второ място са мускулите. Да има цели и мечти.

– Парите и размерът имат ли значение?
– Да, определено.

– Как си представяш идеалната любовна вечер?
– С много страст и горещи емоции. Като цяло обичам по-екстремни преживявания. Такива, за които, като си спомниш след време, да ти стане готино.

– Къде си се отдавала на любовни ласки на по-нетрадиционно място?
– Във фитнеса. Беше много готино. Занимавах се с един треньор и една сутрин отиваме с него да тренираме. Но в крайна сметка се получиха други неща. Беше рано – в 7 часа. Беше като за събуждане. И до днес се шегуваме, че е загряващо кардио упражнение преди самата тренировка.

– После имаше ли повторение?
– След това ходихме в Боровец на ски. Там също си прекарахме готино, но всичко си остана само така, за емоцията и преживяването. Не сме се впускали във връзка.

– Къде другаде си имала екстремни преживелици?
– На бала ми в Лом. Тогава избягахме с партньора ми в един парк и там също беше много готино. Осквернихме детския парк в града. Правихме го там, където си играят малчуганите. Не точно пързалка или люлка, а нещо подобно. Беше също яко, защото преди това дълго време се оправяше бална рокля, прическа, грим, а накрая изведнъж вече не те интересува как изглеждаш. Захвърлих бална рокля и всичко. Беше край Дунав.

– С кой известен човек искаш да имаш подобно преживяване?
– С футболист. Имам сексуално привличане към тях. Благой Георгиев не ми харесва особено. Ще помисля с кого.

– Имаше ли проблем с родителите?
– Не. Те вече го приеха. С баща ми имахме по-скоро, но след като се явих на „Мис Лом“ и „Мис Северозапад“, видя, че не е толкова лошо, както го коментират. За еротичния конкурс не му беше много добре.

Източник: хоткафе

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.