img

Мартин Карбовски разтървал Жени Калканджиева и Мегз пред стотици зрители по време на ревю в столичен хотел

/
/
/
8503 Views

ени Калканджиева нападна феята от Раковски Миглена Каканашева с думите „Пигмеите на мълчат”!

Миската изстреля коментара за скромните сантиметри на Мегз пред стотици зрители по време на ревю в столичен хотел, на което миньончето представи своята нова колекция, обясни очевидец на вербалната схватка.

„Мис България 1995” подпука врагинята си заради осъдителната присъда отпреди дни, която Мегз отнесе покрай присвояването на джип мерцедес за 100 000 лева от лизингова компания, който уж бил откраднат.

Магистратите дадоха 2 години условно на Каканашева, като един от авторите на измамата – гаджето й Румен Рончев, получи три години решетки, също условно.

Мегз обаче не остана длъжна и „върна жеста” с призива от микрофона: „Не, мутрите да мълчат”, като намекна за връзката на Жени Калканджиева с трибуквена групировка от близкото минало.

„На женския скандал точка сложи Мартин Карбовски, който буквално измъкна Жени от ревюто, за да спре караницата. После двамата седнаха в близко заведение на чаша кафе, че да се поуталожат страстите”, подчерта информаторът ни.

Източник: Лупа

3 Comments

Comments are closed.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.