img

Мариана Векилска опасно близка с Караджов от “Бригада Нов дом”

/
/
/
1333 Views

Майстор Владимир Караджов от „Бригада Нов дом“ демонстрира опасно близки отношения с бившето лице на Би Ти Ви Мариана Векилска, видя HotArena.

 

Двамата бяха спипани да си говорят на уше на откриването на градински бар в столичния хотел „Маринела“. Макар Мариана да пристигна на партито в компанията на голямата си дъщеря Габриела, през цялата вечер тя не се отдели от строителя. На масата й имаше и други красиви дами, към които Караджов не прояви интерес и в продължение на няколко часа разсмиваше журналистката, писа „Ретро“.

За да скъси дистанцията, той дори си позволи да преметне ръката си зад нея, а в гръб двамата можеха да бъдат объркани за влюбени. Дали помежду им наистина прехвърчат искри, тв звездите не издават, но вероятността съвсем скоро да се превърнат в най-новата светска двойка е голяма.

 

И двамата не са обвързани

Източник: hotarena

1 Comments

Comments are closed.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.