img

Майката е на 57, дъщерята – на 34, а изглеждат като сестри. Ще познаете ли коя коя е? (Снимки)

/
/
/
1426 Views

Няма нищо необичайно в това, една дъщеря да прилича на майка си. Но двете дами, за които ще ви разкажем днес от ТРГ, делят нещо повече от прилика.

Оказва се, че хората ги бъркат в 99% от случаите и има защо.

Непознатите на улицата ги вземат за сестри, но не можем да ги виним за грешката.  Жените изглеждат като близначки, а по-възрастните знае как да запази младостта.

Шарон и Андреа Малчевски са майка и дъщеря, които живеят в САЩ и създават когнитивен дисонанс между непознати. Жените изглеждат почти еднакви и това е въпреки факта, че едната от тях е на 57 години, а другата – на 34.

Опитайте се да познаете коя е по-възрастната.

майка и дъщеря

Майка ми и аз сме много близки и въпреки че живеем отделно, все още успяваме да се видим. Изненадата на хората може да бъде разбрана, защото мама изглежда като на 30, а не малко под 60.

Андреа и Шарън полагат и много усилия, за да подведат хората. Наскоро жените промениха цвета на косата си и си направиха еднакви прически. Може би си мислите, че майката е на снимката вдясно, но всъщност дъщерята е със сивата коса.

Андреа живее в Хавай, а Шарън – във Вашингтон, но и двете работят като фризьори. Когато е възможно, дамите ходят заедно на тренировки и на пазар. Дъщерята винаги помага на майка си с избора на дрехи, така че визията на Малчевски-старша е младежка и неподправена.

майка и дъщеря еднакви

Майка ми обича да носи тесни миди рокли, но никога не носи мини поли като мен.

Шарън разкрива, че тайната на младостта й е в здравословния начин на живот и правилното хранене. Веднъж седмично тя организира дълги кросове около града и само от време на време си позволява да похапне шоколад.

Андреа помага на майка си да поддържа младостта си – избира ѝ добра козметика и овлажняващи средства, а също така я съветва да нанесе слънцезащитен крем преди да излезе.

Шарън се омъжва за бащата на Андреа през 1982 година. Оттогава са минали почти 40 години, но мъжът сега е по-доволен от външността на жена си, отколкото преди.

Съпругът ми Роб казва, че изглеждам по-добре отпреди 37 години, когато се оженихме.

майка и дъщеря като сестри

Освен дъщеря, Шарън има 32-годишен син, Джейсън, както и двама внуци. Децата харесват, че баба им обръща много внимание на външния си вид, а самата Малчевски, според нея самата, обича да изглежда бляскаво.

Шарон и Андреа Малчевски

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.