img

Истината за Камелия след Пайнер: Пълен провал, гол балон с по 1- 2 участия на месец срещу мизерен хонорар

/
/
/
972 Views

Повече от шест години медената война между фолк певицата Камелия и музикалният чалга гигант Пайнер не стихва.

Въпреки че отдавна не е част от компанията, певицата не пропуска случай да заговори за бившите си работодатели, което навежда на мисълта, че още не може да преживее тъгата по златните си години на сцената. Камелия многократна споделяла, че да напусне Митко Пайнера е било едно от най-добрите решения, които е взимала. В свое интервю блондинката сподели, че „вижда тотално сриване и краха на една империя“.

“Моят успех показа, че може да съществуваш и без голям фирма зад гърба си и когато знаеш правиш и какво искаш, нещата винаги се получават”,  разказва Камелия.

Но каква всъщност е истината?

Откакто Камелия напусна Пайнер кариерата й рухна, колкото и дългокраката красавица от Чипровци да не иска да го признае. За периода, в който тя се самопродуцира е издала едва няколко песни, за които вече никой не си спомня, и които не са дори бледа сянка на тоталните й хитове, от времето когато работеше за фирмата на Митко Димитров. Такова е положението и с клиповете, или по-скоро с липсата на такива.

Единственото място, от което напомня за себе си е Фейсбук страницата й. Там привлича вниманието на малцина фенове от миналото и пъпчиви пубертети, единствено и само с пошли голи снимки, които бълва през ден. Явно възрастната певица не си дава сметка, че подобно поведение приляга повече на млади момичета, които тепърва искат да пробият в бранша.

Камелия няма и никакви участия,  или пък ако я поканят срещу нищожен хонорар, това се случва от дъжд на вятър. Спасителен пояс за финасовия колапс, в който се намира изпълнителката бе участието й като жури и треньор в няколко сезона на шоуто „Гласът на България“. Освен себе си Камелия трябва да издържа и половинката си Цветин, който като неин озвучител, също няма работа.

Източник: Хот Арена

1 Comments

Comments are closed.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.