img

Изповед на една 19-годишна българка: Обслужвала съм по 10-15 клиенти на нощ, спестих 10 бона, купих си кола и

/
/
/
1251 Views

„Аз съм на 19 години, от плевенско село, на което ще спестя името, от една година работя като проститутка в Сандански“, така започва разказа си пред в. „Струма“ момиче, представило се с името Ана.

„Живеех на село с родителите си, имам и по-голяма сестра. Родителите ми са заможни хора, но баща ми е прекалено педантичен. Редовно ме малтретираше заради какво ли не, дори ме е завързвал за леглото, като е заключвал стаята ми, само и само да не излизам навън. Имам чувството, че ме ревнуваше и от въздуха“, казва Ана.

„Бях отлична ученичка, докато не се влюбих до полуда в един мъж от Плевен, който беше с 18-години по-голям от мен, казва се Боби. Обичахме се много, или поне така го чувствах. Баща ми, като разбра, че си имам приятел, полудя отново и ако не се прибирах веднага след училище с автобуса, той почваше да ме тормози отново и отново.

Искахме много да сме заедно с моя човек, но имаше една голяма пречка – той беше женен, с деца.

Тъй като го обичам адски много, един ден той ми предложи да се махнем от Плевен и да отидем в друг град, където не ни познават, и можем да сме заедно завинаги. Аз веднага грейнах като чух намеренията му да бъде с мен, и дадох съгласието си. Чудехме се обаче как и къде ще работим, като предприемем този ход. Скоро след това Боби ми каза, че имал приятел в Сандански, който можел да ни подаде ръка, като ми намира клиенти да работя като проститутка, и така няма да усетим кризата, в която щяхме да изпаднем далеч от дома.

Не се и замислих, веднага се съгласих и с това, само и само да се махна от вкъщи и да бъда с него. Скоро след това си наехме квартира в Сандански, избягах от вкъщи , а той от семейството си и пристигнахме в този край. Родителите ми разбраха, че съм избягала с Боби, но нищо не можеха да направят, тъй като вече имах навършени 18 години. Така започна и моят живот, като момиче, което практикува платена любов вече цяла година.

Първоначално не можех да си представя как някой непознат ще ме докосва и ще прави секс с мен, но след кратко време свикнах.

Парите, които получавам, са предостатъчни, за да си покриваме разходите, като си позволяваме кола, екскурзии, дрехи и т.н. Интересното при мен е, че отида ли с един клиент, той след това ме търси пак. Давам всичко от себе си, за да останат доволни. Нямам определено работно време, когато има работа, работя на макс. За един час тарифата ми е 50 евро, като ги делим с човека, който ми намира клиентите 50 на 50. Цената включва стандартен секс. Това ще рече, че прави секс с мен само с презерватив, като се включва и орална любов. Ако иска екстри, като анален секс или да ме опипва, искам допълнително още 50 евро, които остават за мен, тъй като никой не знае дали съм правила пълна програма или стандартен секс, освен ние двамата.

Ако иска клиентът да удължи времето от един час, трябва да доплати още 20 евро за следващия час. По цяла нощ не оставам, тъй като не искам, иначе цената им е 400 лв. за цяла нощ.

След като клиентът ме хареса, плаща на сводника в офиса и отиваме в някой хотел в града, където той наема стая. Попадала съм на всякакви клиенти. Имала съм такива, които не мога да ги накарам да се изкъпят, и въпреки че му слагам презерватив, пак не смея да се отпусна. Той ми заявява, че преди да дойде, се е къпал и това е, смигваш очи и действаш…

Има такива, които след като платят , се правят на неразбрали и си позволяват да ровичкат там, където не трябва. Случвало ми се е да хващам клиент, който по време на поза „задна прашка“ си сваля, без да го видя презерватива и действа без него. Тогава вдигам скандал и си тръгвам незабавно. Това може да се случи само ако аз преценя и срещу доплащане по моя преценка, но много рядко се съгласявам, тъй като венерическите болести в днешно време са доста срещани.

Най-голямата изненада за мен е, когато един клиент, който беше от София, се върна при мен с пръстен и ми заяви, че иска да съм негова. Отказах, но пръстена той не пожела да си го вземе и остана за мен.

На денонощие съм обслужвала по 10-15 човека, никога не съм се държала грубо, ако някой не ме предизвика, но по принцип клиентите ми са възпитани хора. Освен с българи съм била и с гърци, италианци, турци, цигани, инвалиди и какви ли не, но мога да кажа, че по-сладък клиент от българина няма. Чужденците са ненаситни, цепят минутата, гледат да не се минат, докато нашите приключат ли, те освобождават, често дават и бакшиш. Тогава идва или приятелят ми, или си хващам такси и се прибирам в квартирата.

Имала съм случаи, в които съм правила тройки със семейни двойки, които са на почивка в някой от хотелите в Сандански. Те си поръчват момиче, ние отиваме 2-3 девойки да си изберат. С тях е най-сладко да се работи. В някои случаи при такива двойки само мъжът прави секс с мен, а жената гледа отстрани и се самозадоволява, в другия случай и тя е активна в любовните игри.

Участвала съм и в тройка с двама мъже няколко пъти. Там е доста трудничко, тъй като трябва да работя като за две „пчелички“, но мене също ме кефи, особено ако мъжете са около 40-годишни. Те знаят как да действат, докато по-младите са типични лигльовци, дори ме дразнят.

Правя и черни курсове, когато с клиента съм била доста пъти и се познаваме много добре.

Той ми се обажда, че ще дойде в даден час в дадена стая. Ако обаче сводникът ми разбере, няма да е добре, тъй като веднага ще ме изгони, не е изключено и някой ритник да отнеса. Общо взето той е много разбран и добре се сработваме. Никога насила не ни кара, тъй като ние сме 5 момичета. Даже ако някоя е работила за деня повече, той гледа да уреди друга, за да изкара някой лев и тя.

Черпили са ме и кокаин, пушила съм и „весели цигари“, няма как, всичко върви ръка за ръка в тоя бранш, само и само да си добра компания за клиента, с очакване той да ти се отблагодари с повечко бакшиш.

Най-големият бакшиш, който съм получавала от един човек, е 300 лв. Силните дни в нашия бранш са през уикендите и почивните дни около националните празници, тогава градът се „пука по шевовете“ от туристи.

През седмицата е по-слабо, но минимум 3-ма клиенти имам.

За 1 година съм спестила 10 000 лева, през този период си купихме и кола, която струва 7000 лв. Приятелят ми е изцяло на моята издръжка. Намеренията са ни да поработя още малко в Сандански, а след това да заминем в Амстердам, където имаме доста познати, и да поработя малко и там, за да спестим повече пари и да се върнем и да си купим собствено жилище в този край.

За финал искам да кажа, че за повечето хора тази професия е срамна, но за мен това е професия, от която се печелят добри доходи, без особени главоболия. Имам колежки, които са семейни, с деца и „работят“ със знанието на съпрузите си, за да изхранват семействата в тази страна. Не че не може и по правилния начин да си изкарваме парите, но с честен труд пари в тази държава се печелят трудно и малко, а хората живеят в мизерия.“

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.