img

Изнервени пътници повдигнаха кола, за да мине трамвай (видео)

/
/
/
1036 Views

Неправилно паркиране в столицата обедини скромна група пътници в градския транспорт.

Случката се разиграва в късните часове на изминалата вечер. Битката е между един от последните за деня трамваи, които се движат по линия №5 и неправилно паркиран автомобил, пише trafficnews.bg.

Колата се намира в голяма близост до трамвайните релси и пречи на превозното средство от столичния градски транспорт да премине.

Пътниците в трамвая решават да действат сами. С общи усилия нощната дружина повдига неправомерно паркирания „Форд“ и го премества под зоркия поглед и усърдните наставления на ватманката. Колата се отървава без нито една драскотина. Всичко завършва с победоносни викове и пляскания на фона на скърцащите колела на трамвая, който все пак успява да премине.

Впечатляващата и доста куриозна случка е заснета и споделена във Facebook групата „Видяно в София“.

Източник: ВИХРОГОН

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.