img

Извънредно! Пускат фенове на мачовете в България! Всички ултраси на Славия и Лудогорец да са спокойни!

/
/
/
712 Views

Ще има феновете по българските стадиони, пише Sportal.bg

Те твърдят, че още от този кръг ще има 30% публика по родните стадиони. Както е известно, пандемията от COVID-19 обърка спортния живот по света, като в средата на март футболът замря почти изцяло.

В петък Локомотив (Пловдив) и Етър вдигат завесата на efbet Лига, а вечерта е дербито между Левски и Лудогорец. Още в петък публиката ще се завърне по трибуните, макар е само на 30% от тях – тоест, на 3 000 зрители на стадион за 10 000. Привържениците ще бъдат инстриктурани да седят на разстояние от две седалки.

Средната посещаемост на мачовете от българското първенство е около 2-3 хиляди на ТОП отборите в първенството. Отборите с по-малка фенска маса като Славия, Лудогорец, Дунав, Царско село, Витоша Бистрица могат да бъдат спокойни, че ще могат да наблюдават на живо мачовете от Ефбет лига.

Скоро ще се разбере как ще процедира БФС относно полуфиналите за Купата на България, които по принцип ще срещнат отборите с най-голяма фенска маса в страната – ЦСКА, Локомотив Пловдив, Ботев и Левски.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.