img

Защо започнахте масово да правите секс без любов? Хубаво ли ви е?

/
/
/
1082 Views

„Аз нямам навика да пия кафе с жена, с която ще правя друго…” Ха! Това го чувам от симпатичен млад мъж, с когото си говоря в сайт за запознанства. И ми стана някак странно.


Вярно е, че аз съм от онова старото поколение, което не прави секс без любов или поне не винаги.
Но да се запознаеш с жена и да отидеш в дома ѝ, за да правиш секс, без дори да вземеш бутилка вино, ми се струва някак странно. Толкова ли много са се променили нещата през годините?Толкова ли е лесно да си легнеш с някой без да го познаваш, без да се притесняваш, че може да му има нещо, да е изнасилвач, убиец, човек с психични отклонения? Или най-малкото – да има венерическо заболяване. Щото сега има мода да се прави секс без предпазни средства. Да го поканиш в дома си ей така, след първото „Здрасти”… Не разбирам.
Както не разбирам и факта, че сайтовете за запознанства са пълни с мъже на възраст 35-45 години, женени, за които правенето на секс извън семейството е като ходенето на фитнес два пъти седмично. И след това същите тези мъже не се притесняват да седнат на масата у дома срещу децата си и жена си и да хапнат от приготвената от нея вечеря. С чиста като сълза съвест.

Странно ми е, че е пълно с мъже, които посещават проститутка, за да поговорят с нея.

Или за едната с*ирка. И плащат за това безценно удоволствие доста солено. В същото време тези мъже, когато се приберат у дома, твърдят, че нямат пари за ново колело на детето или за да платят ремонта на пералнята. Че защо трябва да имат? Те да не би да перат с нея? Нееее. Да му мисли жената.

Щото тя няма къде да отиде с две деца на врата, работа и куп домашни задължения. Мъжете се жалват, че не са готови за отговорностите на бащинството и че жените били станали твърде материални – само от пари се интересували. Е, от какво да се интересуват? Животът е скъп, мили мъже. Отглеждането на деца и поддържането на домакинство е скъпо удоволствие. Като не сте били готови, да не сте си го вадили и да не сте правили деца. И да ви призная, вашата жена, също като онази, която сваляте с евтини съобщения онлайн и голи снимчици, също иска да отиде на СПА, на маникюр и прическа. Но няма с какво. Защото вие сте си били камшика и си развявате несвободния задник по чужди легла и мотели. Тази жена, която възпитава децата ви и ви пере мръсните гащи и чорапи, е преди всичко човек, с мечти и желания, за които едва ли ви остава време да попитате.

Разбира се, не мога да хвърлям камъни само в градината на мъжете.

Защото, факт, има и много жени, които с удоволствие се отдават на плътски наслади, възползвайки се от дебелия портфейл на ухажорите си. Изненадана бях, когато известен бизнесмен, притежаващ у нас магазини за скъпи сексиграчки и бельо ме покани на парти в Царско село – суинг парти. „Миличка, нямаш представа колко е весело, има много хора с възможности, богати, които разменят партньорите си и се забавляват”. След като споделих, че това не е „моето” забавление, ми предложи да стана част от неговото скромно семейство – оказа се, че той и приятелят му, мнооого надарен 25-годишен от Ямайка, си търсят трети партньор – жена. Каза ми, че „мога да се възползвам” от 25-годишния, когато пожелая. Аз обаче съм желязна, консерва отвсякъде. Тройките не са ми страст. Търся си мъж, нормален, с два крака и един…

Да чувствам пеперуди в стомаха и ала-бала, както си му е редът. Тогава човекът реши да ми предложи друго решение. „Миличка, един приятел, италианец, бизнесмен, разведен, на 40, си търси приятелка, партньорка”, казва ми той услужливо. Добавя, че апетитната „оферта” говори и перфектен български, т.е. няма да се моря с английския. Има магазини за скъпо бельо. Прати ми снимки, да си харесам…

И аз, да ви призная, се почувствах като на пазар за зеленчуци.

И не мога да разбера къде е проблемът – в моя телевизор ли? Аз ли съм задръстената, изостаналата, която търси любов, чувства и поне пет разменени приказки преди „ръгай чушки в боба”.
И да, аз съм силно сексуална. Това ме попита един друг симпатяга. Колко пъти ми се правило секс на ден… Ами прави ми се. Но сексуалността ми се събужда, когато срещу мен стои Мъж. И под мъж разбирам представител на силния пол, който може да ме заведе на вечеря (и да плати сам сметката, въпреки че и аз печеля пари и можем да си я разделим), с когото мога да говоря до 5 сутринта без да ми стане скучно, който може да ми прави масаж два часа след като сме правили секс, хубав секс, с когото мога да споделям готини филми…

Сексът си е секс. Без него животът няма да е същият. Както обаче и без любовта. Защото ние сме преди всичко хора. Личности. А не роботи, секскукли, които си поръчват менюто по телефона.

Имам син. И точно сега говорим за момичета. И честно да ви призная, започвам да се чудя дали моята концепция за живота не е погрешна, дали няма да му налея в главата разни измишльотини, които нямат нищо общо с действителността днес. Като да носи цветя и да прави комплименти, да уважава, да обича…
Вие как мислите? Има ли днес почва любовта или е безвъзвратно умряло понятие. Но онази романтичната любов.

Която те кара да заспиваш с усмивка и да се събудиш с блясък в очите. Има ли я?

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.