img

Ето къде е избягал Зуека!

/
/
/
441 Views

Откакто стана известно, че популярният водещ и комик Васил Василев – Зуека е напуснал страната, медиите се опитват да разберат повече подробности.

Според Хотнюз Васил Василев-Зуека се е преместил в Испания, а според „Монитор“ ще отвори ресторант. В южната страна сестрата на съпругата му Анна Вичева пребивава от дълго време и семейството на бившия водещ на „Маскираният певец“ е решило да се премести близо до нея. Това, което го е накарало да емигрира, е неспазването на законите в страната и желанието да осигури по-добро бъдеще за малкия си син Стефан, който е на 7 години.

Решението на водещия предизвика полярни реакции сред известните българи. „Зуека се изселил от България. Негова си работа – свят широк. Той и Слави опростачиха нацията. Те героизираха мутренския начин на живот, чиито токсични плодове берем днес“, коментира бившият депутат Борислав Цеков. „Напуснахме България. Махнах се не само от телевизията, но и от страната. Избрах едно малко по-добро бъдеще за детето си, за малкия си син. Същите хора, които ръководиха зад кадър политическия живот в България, ръководят и в момента“, този акцент от интервюто на Зуека цитира пък журналистът Георги Тошев, в който го похвали за смелостта просто да си стегне багажа и да напусне страната. „Зуек, винаги си бил по-смел от мен! Още, когато пръв си тръгна от “Ку-ку”! PS До среща скоро!, написа Жоро Тошев. Жената на продуцента Иван Христов пък коментира, че и нейното семейство вижда все по-малко причини да живее в България.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.