img

Един от фотографите на Галена я разобличи как Фотошопът играе върху снимките й по няколко пъти! (Доказателството)

/
/
/
1386 Views

Галена стана за смях, след като един от фотографите, който последно я е снимал, пусна нетолкова обработен неин кадър в профила си в Инстаграм, докато тя публикува същото фото, но с малка корекция, видя iNFOBurgas.

Плевенският фотограф Иван Стефанов й е направил фотосесия, докато Галка е имала участие в дискотека в Русе.

Една от снимките обаче смути феновете на пайнерката, тъй като е един път обработена от Иван, но хитовата изпълнителка е решила да я коригира повторно, като прикрие бръчката, наречена гънката на смеха.

Постъпката на Галка дори е осмяна в клипче, което вече обикаля YouTube.

Случилото се съвсем не ни учудва, тъй като през годините сме ставали свидетели и на къде-къде по-сериозни преувеличени различия между сурови и натъкмени за мрежата кадри. Родните знаменитости често премахват с Фотошоп торбички под очите, бръчки, а някои дори свалят от 5 до 15 килограма от фигурите си.

Източник: ХОТ АРЕНА

1 Comments

Comments are closed.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.