img

Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли, Джон навърши 15, носи само мъжки дрехи-Снимки

/
/
/
665 Views

Днес Шайло Джоли-Пит празнува своя 15-ти рожден ден!

Първото биологично дете на Анджелина Джоли и Брад Пит определено беше родено като никое друго – под светлината на прожекторите и то още от утробата. Джоли и Пит имаха две осиновени деца преди Анджелина да забременее с Шайло. И тогава целият свят се обсеби от тази бременност.

 

Вниманието беше толкова голямо, че двойката реши да замине за Намибия, където да бъде родено детето им.

То се ражда с името Шайло Джоли-Пит и е момиче. Първите снимки на Шайло се продават за милиони долари, а Джоли и Пит ги предоставят за благотворителност. Всички са запленени от мисълта как ще изглежда това дете, когато порасне. С родители като Анджелина и Брад, всички са сигурни, че току-що се е родила следващата голяма звезда.

До този момент нито едно от децата на Джоли и Пит няма официален профил в социалните мрежи. Изглежда, че всички ценят и пазят личното си пространство, както правят и родителите им. Доста неща не се знаят за семейния живот на Брад и Анджелина, за развода им, както за живота на децата им, но има един факт, който признават открито – най-голямото им биологично дете не иска да бъде наричано Шайло и то отдавна. То е избрало за себе си името Джон Джоли-Пит и се възприема като момче.

Шайло се ражда на 27 май 2006г. като момиче и с името Шайло, но започва да поставя идентичността си под съмнение още на много крехка възраст. С папараци по петите им постоянно, хората започват да говорят все повече, докато Шайло расте. През 2008г. Брад за първи път споменава, че Шайло предпочита да се нарича с друго име. Тогава родителите мислят, че това е само фаза, през която преминава малкото им дете.

“Иска да я наричаме единствено Джон. Джон или Питър. Постоянно ни поправя и казава, че името ѝ е Джон. На нас ни се струва много сладко, макар да е странно за останалите.”, споделя Пит в свое интервю.

Името Джон остава с времето и Джоли и Пит свикват да наричат дъщеря си така. Нямат нищо против и с желанието на Джон да се облича като братята си.

“Тя иска да е момче”, споделя Анджелина в интервю. “Ето защо я подстригахме. Тя харесва мъжката мода и иска да бъде точно като братята си.”

Говори се, че Шайло искам да направи пълна трансформация от момиче към момче и дори е започнала да приема хапчета, които да спрат развитието ѝ през пубертета. Тези слухове не са коментирани по никакъв начин от страна на родителите ѝ.

Те все пак продължават да се обръщат към нея и с името Шайло и споделят колко се гордеят с дъщеря си.

“Брад се гордее изключително много с 14-годишната си дъщеря. Той е горд, че тя винаги остава вярна на себе си и се държи чудесно с братята и сестрите си.”

Анджелина разкрива, че името Шайло има голяма сантиментална стойност за нея.

“Първородното дете на родителите ми е трябвало да се казва Шайло, но за съжаление майка ми е направила спонтанен аборт”, разкрива актрисата.

А междувременно Джон (или Шайло), изглежда като здрав и щастлив тийнейджър. Има задружно семейство и приятелски кръг от деца като Мили Боби Браун и Сури Круз.

Родителите по света определено могат да вземат пример от Брад и Анджелина и деликатния и интелигентен начин, по който се отнасят със своята дъщеря, която е в търсене на своята идентичност.

На папарашки снимки, направени тази година, виждаме колко пораснала е всъщност Шайло – значително по-висока от сестра си Захара, която е около 160 см.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.