img

Големият хороскоп за юли – горещи изненади очакват всяка зодия:

/
/
/
896 Views

Юли вече започна и обещава да бъде дълъг и горещ. Естествено, всички се питаме какво ще ни донесе най-летният месец, а днес ще ви зарадваме с добри новини за всички зодии в големия хороскоп за юли :

Вижте какво очаква всяка от 12-те зодии в следващите 31 дни:

Овен

През юли на дневен ред ще излязат най-вече семейните въпроси и, макар някои от тях да са доста практични, по-важните като че ли ще бъдат свързани с взаимоотношенията.

Темите и проблемите, които ще ви занимават и ще обсъждате, не са нови – просто не са били решени и затова се появяват отново. Опитайте се да подобрите комуникацията с близките си – най-вече с родители и деца, за да преодолеете предизвикателствата заедно и да не се натрупва още повече напрежение.маково поле

Телец

През юли ще спечелите, ако сте малко по-дейни и по-инициативни, особено когато става дума за ситуации, в които от доста време циклите на едно място. Вместо да стоите и да се чудите кога положението ще се подобри или още по-зле – да се ядосвате на околните – задайте си въпроса: „Какво мога да направя аз сега?” и после действайте. Дори да не постъпите по най-правилния начин, вашата активност ще размърда малко нещата, а и ще ви помогне да излезете от застоя.

Близнаци

През юли не се учудвайте, ако се повиши желанието ви да пазарувате – най-вече дрехи, обувки или модни аксесоари. Онези от вас, които обичате да четете, може да похарчите по-голяма сума за книги този месец, а най-любознателните – за курс или обучение. За каквото и да отидат парите ви, ще ви се иска да ги похарчите за себе си – за нещо, което харесвате, обичате и ви е на сърце. Усетите ли такъв импулс, купете си нещо – дори да е малко. Така ще направите подарък на себе си и ще се почувствате добре.

Рак

През юли възможността, която звездите ви дават, е да се свържете със самите себе си и да осъзнаете по-отчетливо някои свои чувства, потребности и копнежи, които преди са били скрити или не сте си давали сметка за тях. Ако започнете да изпадате в лошо настроение или ви обземат по-силни емоции, опитайте се да разберете какво иска да ви каже сърцето. Може би има нещо, от което имате нужда, но ви липсва; може би е необходимо да се погрижите малко по-добре за себе си, тъй като давате повече на другите, или обратното – очаквате околните да се грижат за вас, вместо да се вземете в ръце и сами да си го направите.

Лъв

Юли ще премине за вас под знака на разкриването и разчистването. „Разкриване” означава, че може нещо скрито да излезе наяве, нещо неясно да се изясни. Може да ви се разкрие някаква информация, който ви е нужна, да добиете знание, което сте търсили, или да ви осени идея. Ако пазите някаква тайна обаче, знайте, че има вероятност тя да се разкрие. Всичко онова, което осъзнаете, разберете или изровите от собствения си вътрешен свят, може да ви подтикне към разчистване на стари неща и към довършване на проекти и процеси, които сте започнали в миналото.

юлска жега

Дева

През юли е вероятно при определени обстоятелства да бъде разкрита някоя ваша страна, която по-рядко показвате. Ако например се имате за разсъдливи и практични, нищо чудно сега да се покажете раними и емоционални. Ако по принцип сте склонни да правите компромиси, сега може да се проявите като егоистични; или дори да се опитате да доминирате. Възможно е някои от вас да изпитате леко смущение от своите прояви или да се изненадате от себе си, но това е нормално – през този месец превес над разума ще вземат вашите инстинкти, копнежи и чувства.

Везни

През юли ще попадате в ситуации, в които или ще спорите с някого, или ще ви се налага да отстоявате собственото си мнение. Дори по принцип да сте уравновесени и спокойни, сега ще се палите по-лесно. Може да се втурнете да оправяте някаква несправедливост или да защитите човек, който според вас е прав. За да се възползвате конструктивно от астрологичните влияния, влагайте енергията си, за да възстановявате мира и разбирателството в семейните и служебните взаимоотношения, а не за да подклаждате нови спорове.

Скорпион

Юли се очертава да е малко по-горещ месец за вас, особено когато става дума за емоции и страсти. Ако силно желаете да направите нещо, ще мислите единствено как да го осъществите. Това, от една страна, е хубаво, защото ще укрепи волята ви и ще ви позволи да постигнете голям напредък по пътя към целта. Ще сте много предприемчиви, което е предпоставка за успех във финансовите дела и бизнеса. Може обаче да си имате проблеми, ако реализирането на желанията ви е свързано с други хора и те не са готови да ви съдействат, както бихте искали.

жена на люлка

Стрелец

Юли ще е много благоприятен месец за взаимоотношенията и социалния ви живот. Във ваша полза ще е да общувате повече с приятели и познати, а ако ви е нужно нещо – например съвет или помощ по някакъв въпрос – да се обърнете към някого, който може да ви съдейства. През този месец лесно ще получавате онова, от което имате нужда, включително внимание, а нищо чудно и подаръци. Ако сте обвързани, любимият човек може да ви изненада приятно с дар. Месецът е чудесен и за нови връзки и флиртове.

Козирог

През юли е възможно да се окажете изправени пред дилема. Ще се двоумите между две възможности и ще ви е нужно малко време, за да стигнете до правилен избор. Ако извършите онова, което трябва, може би ще се лишите от нещо; ако пък направите каквото искате, може да разочаровате другите. Помислете добре кое е най-важно за вас и действайте съобразно приоритетите си – така, дори да направите компромис, той ще е резултат от разумен избор и няма да се чувствате неудовлетворени.

Водолей

През юли е вероятно да се сблъсквате с драми и недоволство. Всъщност, възможно е при вас всичко да е наред, но хората около вас – близки, роднини, партньори, колеги – да преживяват някакви драми и няма как да останете безучастни. Все пак присъщата за вас безпристрастност и способността ви да мислите разумно може да се окажат доста полезни за близките ви в този момент, стига, разбира се, да се вслушват във вашето мнение и да се съобразяват с преценките ви.

Риби

През юли ще се стремите (или ще бъдете подтикнати от обстоятелствата) да участвате по-активно в случващото се около вас, а не просто да се нагаждате към него. Може да изпитате желание да се впуснете в рисковано начинание или да сложите край на нещо, с което преди сте се примирявали. Каквото и да се стремите да постигнете, вземете съдбата си в свои ръце – сега е моментът. Ако например искате да получавате повече пари, не чакайте те да дойдат сами – потърсете някакви възможности за допълнителни доходи или за по-високоплатена работа.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.