img

Борисов довършва България: Без избори догодина, заради Ковид „кризата“!

/
/
/
731 Views

Бойко Борисов ще продължи да си разиграва кончето, както му скимне, дочу Магазина за Новини!

Пандемията от Covid-19 е страшна за България и света, но ще дойде дюшеш за премиера Бойко Борисов. Който преспокойно си осигурява пълната власт за цялата идна година.

Знаем, че парламентарните избори трябваше да се състоят през март 2021 година, но такива няма да има. Много вероятно е обаче те да се окажат „отложени“ и през следващата есен.

Така правителството на Борисов ще си „цака картите“, както му е угодно. И, разбира се, ще има идеалното оправдание за това – пандемията. Как да изкараме хората до урните по време на тази чума?!…

За намеренията на властта спрямо изборите се говори под сурдинка отдавна, но снощи журналистът и бивш преподавател в УНСС проф. Петко Тодоров алармира за това в социалната мрежа.

Той предупреди българите буквално да „бдят“, защото управляващите се канят да се закотвят във властта за поне още една цяла година.

От няколко дни членовете на Националния оперативен щаб намекват за драстични мерки срещу коронавируса – разбирайте пълен локдаун на държавата.

А благата преди проф. Марияна Стойчева, която е един от топинфекционистите ни, заговори за военно положение в страната. Четете добре – в рамките на година и половина от вчера нататък.

Какво ни говори това?!

Протестите доказаха едно – Бойко Борисов не иска да се махне от премиерския пост за нищо на света. И се видя, че е готов да го постигне с всички възможни средства.

Настоящата пандемия му дава пълен картбланш за това и дори ще излезе чист и невинен като момина сълза, категорични са от опозицията.

Източник: Портал 21

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.