img

Анджелина Джоли се опитва да си върне Брад Пит-Какво се случва?

/
/
/
2473 Views

Разводът е официален, остава да уредят попечителството над децата, разбра iNFOBURGAS

Преди няколко дни една от най-обсъжданите холивудски двойки – Анджелина Джоли и Брад Пит – се разделиха официално с развод в съда след 2-годишна битка.

Според източник, близък до семейството, протакането на документите е направено умишлено от Анджелина Джоли, която
осъзнала, че не може да живее без Брад Пит

“Затова Джоли протака толкова преговорите по развода и му създава проблеми за всяка договорка – посочва източникът.

– Тя ясно е показала, че иска да възобновят връзката си, но Брад изобщо
не иска и да си помисли за романтично помиряване

Той се интересува единствено от децата. Заради тях иска да е в добри отношения с Анджелина.

Тя не изглежда като човек, който е способен да продължи напред. Именно затова правеше нещата по развода им толкова трудни.”Най-желаният холивудски актьор обаче няма как да се върне при бившата си половинка, защото е прекалено огорчен от обвиненията на Джоли в домашно насилие над децата.

Четири седмици след раздялата им през 2016 г. Брад Пит беше разследван от ФБР и социалните служби по този въпрос, но това обвинение по-късно отпадна.

Година след раздялата им бившата холивудска двойка нае частен съдия, с желанието подробностите по развода да не бъдат огласявани публично. Адвокатите им обаче подхвърляха обвинения в общественото пространство.

Следващата атака на Анджелина не закъсня. Тя нападна Брад Пит, че не е плащал “значима” детска издръжка почти две години и поиска разводът да бъде обявен преди да бъдат уточнени подробностите.

Екипът на актьора обаче отговори, че той е платил 1,1 милиона британски лири за две години и е дал заем от 6 милиона лири на актрисата, за да купи къщата, в която живее с децата. Адвокатите на Пит обвиниха също Джоли, че се опитва да манипулира медиите.

След тези публични обвинения двата екипа замлъкнаха. Актьорите бяха видени заедно през февруари в адвокатска кантора, където вероятно са подписали споразумение по развода.

Според съдебното решение те вече не са семейство пред закона, но в същото време позволява на бившите съпрузи да
работят по споразумение за попечителство
над децата и за разделяне на общата собственост.

Анджелина Джоли и Брад Пит сключиха брак през 2014 г. във Франция след 8-годишна връзка.

За времето, през което бяха женени, двамата се сдобиха с три биологични деца и три осиновени.

Източник: За Жената

2 Comments

Comments are closed.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.