img

Ядрените аларми в САЩ вият на умряло! Руският ескадрон на смъртта цъфна пред вратата

/
/
/
1223 Views

Руската армия изживява най-тежкия си момент от войната, откакто украинските войници предприеха контранастъпление, в резултат на което си върнаха някои от окупираните градове в източните и южните части на Украйна, което притесни висшето ръководство на Кремъл.

На фона на това Москва реши да демонстрира силата си и реши да го направи в близост до границите на САЩ, а именно – край бреговете на Аляска.

Военноморският флот на Русия започна серия от учения с участието на ядрени подводници в Баренцово море и море Лаптеви, информира 20minutos.

Руски самолети прелетяха опасно близко до Аляска

По информация на в-к „Сън“ от района са били изстреляни ракети „Гранит“ и „Оникс“.

От военното министерство на Руската федерация потвърдиха за провежданите учения и признаха, че става дума за „симулация на бойни действия“ с участието на ракети с обхват до 400 км.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.