img

Феноменът Косьо Любенов учи как да си чистим магиите сами

/
/
/
1816 Views

Косьо Любенов е биоенерготерапевт от Стара Загора, който изнася безплатни лекции по самолечение в родния си град, в София и където го поканят. Сканира с ръце здравословното състояние на всеки, който застане пред него и има желание да научи за скритите болести на тялото си. Косьо е спомогнал за излекуването на много хора с биоенергия, билки или мехлеми. Живял е из Европа, служил е във Френския легион, но се връща у нас, за да бъде полезен на всеки нуждаещ се.

Споделя, че от малък се интересувал от подобни теми, които навремето бяха табу. „Първата езотерична книга, която прочетох, беше за Ванга, и то в началото на демокрацията. През 1993 г. заминах за Франция. Когато през 2005 г. реших да променя изцяло живота си, се срещнах с моите учители Клод Шеренс и съпругата му Сабин. Организираха своя първи курс по самолечение и лечение с космическа енергия по метода на Архангел Ханиел и аз се записах. Преминах всички степени на обучение и стигнах до възможността да преподавам. Две седмици след завършването на курса се върнах в България“, уточнява енерготерапевтът.

Обучението му минало през няколко етапа. Чрез тях той усвоил различни енергийни защити, които помагат да се изчистят натрупаните емоции в нас от най-ранно детство. „По този начин всеки сам прочиства своето тяло, мисли, психика и се учи да контролира емоциите си. След като сме на добро здравословно ниво, вече можем да помагаме и на другите“, обяснява Косьо. Той твърди, че всеки е способен да изчисти негативната енергия, уроките и магиите, които го дърпат надолу, напълно сам. За целта предлага техника с кълбо.

„На място, изолирано от шум и дразнения, трябва да се опитаме да ограничим или да спрем мислите си. Лягаме, затваряме очи и не кръстосваме ръце и крака, за да няма преплитане на меридианите и енергиите ин и ян. След това си представяме как цялото ни тяло е в жълта светлина. И как едно светлинно кълбо виси над пъпа ни. И все едно мислено вадим от ума си всичко негативно, което искаме да освободим от себе си, и го слагаме в кълбото. Като го напълним, пожелаваме Архангел Михаил и нашите ангели хранители да го вземат и те го изхвърлят където трябва. Връщат го почистено и за да компенсираме празнотата в него, поставяме 3 желания, които искаме да ни се сбъднат. Тогава в нашия организъм става трансформация на клетъчно ниво. Ние изчистваме негативните енергии от информацията, запечатана в нашата ДНК, заместваме ги с положителни и мутиралите клетки се възобновяват“, разкрива феноменът.

Ясновидецът Любомир Алексиев със страшно предсказание за България

При него най-често идвали жени с проблеми, свързани с половата система – кисти, миоми, болести на щитовидната жлеза. Косьо смята, че българите страдат най-вече от стави. Причината била, че консумираме много мляко. Затова съветвал всичките си пациенти да заменят прясното с кисело мляко, а кравето – с козе или най-добре соево. „А калцият може да си набавяме чрез магданоза. По една връзка на ден е достатъчно“, препоръчва той. За да изчистим не само духа, но и тялото си от токсини, енерготерапевтът съветва да пием вода с минерала зеолит.

„Имаме уникално находище в Родопите от него. Минералът се слага в 3- или 5-литрова бутилка с вода и е активен 3 месеца. При всяко доливане с вода се изчаква 6-8 ч, за да може минералът да изчисти водата и да я зареди с отрицателни йони. Изпита, тя прихваща всички тежки метали, пестициди, радиоактивни елементи в организма и с времето чисти шлаката, холестерола, нормализира pH нивото на организма“, заключава той.

Източник: Plovdivmedia

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.