img

Три зодии през ОКТОМВРИ мощно ще се опаричат!

/
/
/
775 Views

Астролозите смятат, че през октомври за представителите на трите зодии най-накрая ще се възстанови благоприятната парична ситуация.

Внезапно финансово състояние ще се промени при тези хора. Без много усилия те най-накрая могат да се почувстват като заможни хора.

Най-хубавото е, че това ще се случи без много усилия, сякаш само по себе си. Струва си да считате това за подарък на съдбата и не забравяйте да благодарите на висшите сили за такъв щедър дар.

Близнаци

Близнаците ще се чувстват като истински спойлери на съдбата. Всичките им мечти през октомври ще се сбъднат дори повече, отколкото са възнамерявали. Паричният късмет ще ги съпътства, започвайки в средата на месеца. За да не изсъхне паричният поток, а да се попълни, Близнаците трябва да избягват неразумните разходи и да инвестират в собственото си развитие.

Инвестициите в подобряване на професионалното ниво или в овладяване на нова професия много скоро ще се изплатят многократно и ще ви позволят да спечелите много пари.

Стрелец

Стрелец не е свикнал да получава подаръци от съдбата. Всичко, което имат, са постигнали сами. Стрелецът получава всички материални облаги чрез собственото си постоянство и упорит труд.

Затова през октомври има голям риск Стрелец да възприеме щедър подарък като вид мръсен трик. Звездите ги съветват да се доверят на съдбата си и да приемат нейния подарък с благодарност. Стрелец може да получи щедър подарък от неочаквано място.

Такъв подарък трябва да бъде приет, без да се забравя искрената благодарност към дарителите. Това ще позволи да не се натрупват емоционални дългове и да не се чувстват задължени, а да се разпореждат с полученото с удоволствие и полза.

Риба

За Риби октомври ще открие период на безпрецедентно парично състояние. Късметът рязко ще се обърне към тях. Сега повече от всякога ще има по-голям шанс да спечелите лотарията.

Дори рисковите инвестиции изведнъж ще бъдат печеливши, въпреки съмненията и предупрежденията на другите.Най-вероятно това ще се случи поради засилената интуиция на Риби, което им позволява точно да усетят печелившите направления.

За Риби през този период е важно да се доверите на вътрешното си чувство, тогава това ще им служи добре.

Що се отнася до изразходването на получените средства, Риби може да не се ограничава.

Всички покупки, направени в края на октомври, ще ви радват с тяхното качество за дълго време. Особено успешна ще бъде закупуването на всякакви домакински уреди и стоки за бита.

Източник: За жената

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text