img

Тото се изгаври с новата песен на Гери-Никол! Ето какво написа в социалната мрежа, Гери е бясна!

/
/
/
1425 Views

Рап идолът Тото сериозно разкритикува Гери-Никол и последното й парче в личния си профил във Facebook, малко след премиерата му. Половинката от „Скандау“ написа безапелационно изречение, типично в негов стил, а последователите му категорично подкрепят мнението му, видя iNFOBURGAS

За всички, които не са запознати – AliExpress е китайска платформа, в която можеш да си поръчаш всичко, дори откровени ментета на големи брандове, но със съмнително качество и на много ниска цена.

В профила на Гери-Никол нещата също са полюсни – от тотално отхвърляне на новата й песен, до бурни аплодисменти.

Така или иначе тя отново упся да разбуни духовете и да провокира, а дали ще отговори на критиките на Тото, остава да разберем. Тото сподели новата песен на Гери-Никол в личния си профил и написа отгоре “Като си поръчаш Cardi B от AliExpress”

 

Източник: hinews

3 Comments

Comments are closed.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.