img

Съсед се изнесе от баровски комплекс заради Криско

/
/
/
105 Views

От известно време Криско е горд собственик на тузарски имот в един от най-елитните столични комплекси „Бел Вали”. Нанасянето на чалга рапъра в затвореното общество обаче донесло безпокойство сред богопомазаните собственици и скоро някои от тях решили да се изнесат.

Причината била, че елита не одобрявал присъствието на шоузездата и омесването с него щяло да урони престижа им, затова предпочели да си намерят ново място, където децата им няма да имат досег до скандалния рапър, пише LifeOnline.

Именно противоречивия бекграунд на габровеца притеснил млада майка, която месец след нанасянето на новия съсед обявила имота си за продан и бързо се изнесла.

„Нямам никакво намерение да оставя децата си под влиянието на този плебей…“, беснеела комшийката и кълняла администрацията на комплекса, че са допуснали „недостоен за тяхното общество зад оградата“, издава източник сред обитателите в затворения комплекс.

Преди това Криско живееше под наем в комплекс „Цариградски” в квартал „Дружба”. Но с плановете за по-голямо семейство дошла и нуждата да се похарчи малко за свой имот, който да събере разрастващото се домакинство.

Пословично практичен Криско не обича да се разделя със спестяванията си, затова всички се чудят как се е престрашил да изхарчи четвърт милион, на колкото се оценяват имотите там.

Заради местоположението на комплекса, построен много близо до монумента „Камбаните” на тихо и спокойно място, той е предпочитан от млади заможни семейства с малки деца от сой. В „Бел Вали” освен сграда с апартаменти, има и еднофамилни къщи. Цената им е около 1 млн. лв. В баровската резиденция комшия на Криско е продуцентът Маги Халваджиян. Музикантът и арменеца се сближиха, когато Криско бе участник в шоуто за имитатори „Като две капки вода”, чийто режисьор Кирил Киров–Кико е рода с шефа си и съдружник във фирмите на Криско.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.