img

Сузанита с мръсни разкрития: Правила съм тройка и докато баща ми е бил в другата стая

/
/
/
6409 Views

Скандалната певица, която сподели, че има проблем с наркотиците и се похвали, че от 2 месеца е чиста, отново скандализира обществото. Невръстното момиче, което още няма 18 години за пореден път предизвика бурни коментари в социалните мрежи.

Този път дъщерята на Орхан Мурад го направи в набиращата популярност сред тийнейджърите платформа Tik Tok. Сузанита направи предизвикателството “Сгъни пръст, Извратена версия…”, интимният вариант.

Заедно със своя приятелка тя трябваше да отговори ЧЕСТНО на въпроси къде. как и с кого го е правила.

На първия въпрос “Сгъни пръст, ако си го правилата, докато родителите ти са в съседната стая”, Сузанита реагира положително и ехидно се усмихна, пред невярващия поглед на нейната приятелка. И двете “сгънаха пръст” и на следващия въпрос “Сгъни пръст, ако си го правила на публично място”, но споделиха, че не предпочитат да го правят там, а в домашна обстановка.

Фрапиращото в случая беше, когато дойде въпроса за “Сгъни пръст, ако си правила тройка”. Тогава Сузанита се поколеба, но в крайна сметка сгъна пръстта си. За тези изпълнения явно приятелката й не знаеше, тъй като я попита дали е сигурна в отговора си.

Клипът събра над 100 хиляди гледания и стотици коментари, които остро порицаха младата певица. Потребител с никнейм petkochoplishki написа: “Тази се стреми да бъде най-големия боклук на света. Млада и амбициозна е. Ще го постигне.

Друга пък им препоръча да сгънат пръст, ако просто са коври, което видимо е подразнило Сузанита, защото това е един от малкото коментари, на които е отговорила с оригиналното и неграмотно “ти го Згъна видях те”

@mvradova_suzanittaaчакам хейт##foryou♬ original sound – mvradova_suzanittaa

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.