img

София, дъщерята на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева порасна! Няма да я познаете

/
/
/
155 Views

Не е за вярване колко е порастнала и в каква красавица се е превърнала дъщерята на актрисата и покойния Иван Ласкин, който приживе я обичаше безумно

 

Алекс Сърчаджиева сподели в социалните мрежи снимка на която сякаш свети и сякаш никаква тъга вече не се чете на лицето ѝ. Но не това умили хилядите ѝ почитатели, а порасналата София, която е до нея.

 

Преди време Алекс сподели, че момичето още не може да прежали отишлия си без време Ласкин.

Баща и дъщеря имали много силна връзка и това се отразило доста негативно на София.

Тя често плачела за тате, а майка ѝ не можела да поеме тази болка, защото нямало как да замести бащата. Сърчаджиева облече хирургическа престилка и прекрачи прага на операционната – като част от актьорския състав в медицинска драма „Откраднат живот“. Звездата от „Шивачки“ стана част 11-ия сезон на сериала, чиито финал е следващата седмица.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.