img

Снимка на Преслава накара всички да коментират

/
/
/
940 Views

Преслава предизвика буря от реакции в както в социалната мрежа, така и в медиите. Фолк звездата пусна своя снимка, на която е без никакъв грим.

Оказа се, че фотото силно впечатли последователите й, който не пестят суперлативите за естествената красота на своята любимка.

„Не ти трябва грим, за да си красива“, „Най-красивата певица“ , „Прекрасна хубавица“ – подобни коментари заливат профила на певицата.

Гласовитата изпълнителка остана очарована от мнението на верните си почитатели, които констатират, че въпреки огромната популярност, тя си остава все същото прекрасно земно момиче.

Хитовата изпълнителка прави съпричастни своите фенове на ежедневието си като пуска снимки и клипчета от любимите си места за разходка и релакс.

Източник: За жената

2 Comments

Comments are closed.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.