img

Смелчага си направи снимка с най-голямата месоядна птица в света

/
/
/
8595 Views
Мъж си направи снимка с харпия, която понастоящем е най-голямата ловуваща и месоядна птица в света, обитаваща влажните гори на Централна и Южна Америка.
Този факт обаче изглежда ни най-малко не е в състояние да убеди по-голямата част от потребителите в социалните мрежи, че такава птица съществува. Всъщност мнозинството от хора смятат, че става дума за човек, облечен в костюм.
“Не повярвах, че е истина… Харпията е невероятна птица! Как преди не съм я забелязал”, пише изуменият потребител, направил снимката с огромната птица.
“Какво е това създание?!”, “По-скоро е мъж, облечен в костюм”, “Това човешка птица ли е?”, “Прилича на праисторическа граблива птица от неозоя” и “Намерих си костюма за Хелоуин!” са само малка част от предположенията и коментарите на потребителите в социалните мрежи под снимката с харпията.

View image on Twitter

58 people are talking about this

 

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.