img

След като ражда 6 сина и 4 дъщери, тя все още изглежда като топ-модел! Ето тайната на невероятната супер-мама (Снимки):

/
/
/
178 Views

Махарбек Хадарцев се смята за една от най-известните личности в Северна Осетия, откъдето произхожда.

Има много титли: многократен световен и европейски шампион, двукратен олимпийски шампион по борба свободен стил. Постигнал е и завидни висоти в бизнеса.

За определен период той е бил и управник на севернокавказката република Владивосток.

След само няколко години служба той печели доверието на своите сънародници.

Махарбек Хадарцев

Махарбек Хадарцев

Освен високите постижения в спорта, политиката и бизнеса, Махарбек има голямо и много сплотено семейство с 10 деца . От тях шест са момчета, а четири – момичета.

многодетно семейство

многодетно семейство

Най-удивителното е, че съпругата му, Виктория Ятиева , която е родила всичките 10 деца , успява да поддържа отлична физическа форма и да запази младостта и красотата си.

Виктория гордо носи титлата „Майка героиня“. А местните я наричат ​​ топ-модел .

красива жена

красива жена

Според Виктория тя дори не можела да си представи, че ще стане майка на 10 деца. Първо са родени тризнаците. Планирали да спрат дотук, но не се получило.

Самият Махарбек произхожда от голямо осетинско семейство с много деца, така че не се страхува от раждането на деца, а по-скоро от обратното.

Носят се слухове, че Виктория Ятиева не е родила всички деца. Жената не се уморява да повтаря, че всички деца са родени по време на брака ѝ.

семейство с 10 деца

семейство с 10 деца

Съпрузите са нарекли синовете си по стари осетински имена – Астана, което означава осми (той е роден осми поред), Астемир, което означава стоманен, направен от желязо, и Арсамат – смел.

Виктория споделя с готовност рецептата си за красота. Най-важното е правилното хранене и спортът. Любимият й съпруг я е научил да спортува.

жена във фитнеса

жена във фитнеса

Тя казва, че в началото е било много трудно. Искало ѝ се е да си поспи, вместо да бяга сутрин. Съпругът ѝ обаче не ѝ позволил да се отпуска. Редовните упражнения станали начин на живот за дамата, а упоритата работа дала очаквания резултат.

руска красавица

руска красавица

Всяка сутрин семейство Хадарцев започва с упражнения и джогинг, а три пъти седмично цялото семейство посещава фитнес залата. Когато се появи възможност, цялото семейство участва в маратони.

семейство джогинг

семейство джогинг

Още от детството съпрузите внушават на децата си уважение към работата. Цялото семейство работи усилено – мете двора и се грижи за къщата. Майката заема лидерска позиция в домакинството.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text