img

Скандал в Козлодуй! Едрогърда учителка с голи СНИМКИ 18+ в детска градина

/
/
/
2008 Views

Невиждан секс скандал тресе втори месец Козлодуй. Атомната столица се клати от историята на детска учителка, която грейна на голи снимки в публичното пространство.

Кадрите са толкова вълнуващи, че малцината, имали щастието да ги видят, още стенат в самотните зимни нощи, пише BulNews.

Разследване на изданието установило, че около 40-годишната врачанка Д. И., която живее и работи в Козлодуй, е изпратила свои голи снимки на нов обожател. Плейбоят поискал доказателства, че загорялата като забравена мусака палавница има впечатляващи достойнства и ги получил.

Веднага щом ги видял, той благородно ги разпространил в интернет, за да могат повече мъже да се порадват на снимките.

За нещастие тези вълнуващи пози попаднали и на родители, чиито деца посещават детската градина, в която работи като учителка Д. И.. Каква обаче била изненадата им, когато установили, че една от голите снимки е правена в самата забавачница, докато малчуганите тичат наоколо.

Възмутени, майки на малчуганите, направили скандал на директорката за опорочаването на детското заведение и поискали палавата учителка да бъде уволнена.

Според тях даскалицата била опасна като прегрял атомен реактор както за децата им, така и за беззащитните им бащи. От коментарите в социалната мрежа се разбира, че това вече се е случило.

ВИЖ СНИМКА

Като оставим настрана скандалната снимка от забавачницата, останалите са доста често срещани при обмяната на кореспонденция с цел секс.

В този случай Д. И. е разведена и има право да живее както ѝ харесва. Проблемът е, че е майка на 17-годишна дъщеря, която вероятно не би се зарадвала да я види в толкова откровени пози.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.