img

Сестрата на Тита я задмина по хубост! Каката на певицата – топ бръмчалка без забележка (Снимки)

/
/
/
231 Views

Каката на Тита я задмина по сексапил, видя HotArena.

Тайнствената сестра на певицата се появи заедно с нея преди няколко дни в Апелативния спец съд в София. Двете дойдоха под ръка за да подкрепят баща си Милен Пенчев, Деси веднага прикова погледите, въпреки че беше облечена неглиже, и остави в малкия си джоб известната си сестра. Деси и Тита имат една открояваща се черта.

И двете мацки са адски надарени в гърдите. Дините на каката на Тита са огромни, при това са естествени. Хубавицата държи много на външния си вид. Тя тренира усилено, за да не качи излишни килограми, за разлика от Тита, която феновете обвиняват, че трябва да махне няколко килца, пише „България Днес“. Кака й е топ бръмчалка без нито една забележка. Тялото на Деси е изваяно и стегнато. Сочното й дупе си личи отдалеч. Деси, както и Тита е сериозно обвързана.

Сестрата на Тита я задмина по хубост! Каката на певицата - топ бръмчалка без забележка (Снимки)Сестрата на Тита я задмина по хубост! Каката на певицата - топ бръмчалка без забележка (Снимки)Сестрата на Тита я задмина по хубост! Каката на певицата - топ бръмчалка без забележка (Снимки)Сестрата на Тита я задмина по хубост! Каката на певицата - топ бръмчалка без забележка (Снимки)

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.