img

Сашо Кадиев в потрес! Майка му се изпусна за раздялата с Таня

/
/
/
237 Views

Катето Евро смая последователите си в социалните мрежи с най-новия си пост. Думите й звучат особено интригуващо предвид обстоятелствата.

Актрисата и тв водеща пише „Всичко ще се оправи! Дава ми се!“ над актуален свой фотос, а под снимката тълкуванията са кое от кое по-любопитни. Разбира се, за мнозина намеците са свързани с актуалната и доста тревожна обстановка в страната и по света, свързана с коронавируса.

Но други са убедени, че зад тези думи на Евро всъщност се крият проблемите в отношенията между сина му Александър Кадиев и жена му Таня.

Любопитна подробност е, че един от коментарите под кадъра на Катето Евро е именно от нейната снаха Таня Тончева, която й пише: „Обич моя“. Отговорът към нея е повече от красноречив:

„Ти си моя обич!“

Припомняме, че според горещи слухове Александър Кадиев и Таня Тончева, която му роди дете преди пет години, са разделени и в момента актьорът обитава жилището на любовницата си. Дали пророческите думи на майка му обаче, ще сбъднат смисъла си, само времето ще покаже, пише show.blitz.bg.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text