img

Рачков се изгаври с предсмъртното стихотворение на Вапцаров

/
/
/
162 Views

Комикът Димитър Рачков в опитите се да е актуален и забавен, с висок рейтинг, се подигра с едно от най-красивите любовни стихотворения „Прощално“ на на големия ни поет Никола Вапцаров. Това е основната дискусия, която буквално взриви социалните мрежи след поредното издание на „Забраненото шоу на Рачков“, пише “Флагман”.

В последното си предаване актьорът за трети път влезе в новото си амплоа, а зрителите със затаен дъх седнаха пред малкия екран, за да се отърсят от тежката седмица с поредна доза смях.

По всичко изглежда обаче, че бургаският зевзек все още не е уцелил формулата, която да извади на повърхността пълния му потенциал.

Защото едно е да разведряваш атмосферата на „Капките“ с остроумни подмятания и съвсем друго е отговорността да задържиш интереса на зрителя с оригинални скечове и изтънчено чувство за хумор.

„Шоуто на Рачков“ подпали война в България!

За жалост нямаше нищо изтънчено в гаврата, която Рачков си позволи с едно от двете предсмъртни стихотворения на големия поет Никола Вапцаров „Прощално“. Скечът беше част от вечната тема „София срещу провинцията“. Комикът бе поканил в шоуто си рапърите Бат Венци и 100 кила, които влязоха в своеобразен рап батъл.

„И за да ви демонстрирам прелестите на българските диалекти, искам да ви покажа как би звучало „Прощално“ на големия поет Никола Вапцаров в различни краища на България“, включи се Рачков, рецитирайки емблематичната творба с бургаски, родопски и врачански диалект.

Това обаче по-скоро вбеси хората, застанали пред малкия екран, както става ясно и от рецензиите в социалните мрежи.

“В Шоуто на Рачков станахме свидетели на изключителна тъпотия. Подигравката с предсмъртното стихотворение “Прощално” на Вапцаров до неговата съпруга беше отвратителна.

“Простотия до шия!!!”, възмущава се Румен Христов и добавя: „Всенародният любимец” Рачков реши да се избъзика именно с това стихотворение. Срам и позор!!!“

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.