img

Разкритие: Убитият в Стара Загора е известният бандит Стамбето!

/
/
/
198 Views

Криминално проявеният Станимир Иванов с прякор Стамбето е мъжът, който бе застрелян в офис за бързи кредити в центъра на Стара Загора, твърди Dir.bg, като се позовава на свои източници. 

Сигналът за стрелбата, която е станала в офиса на бул. „Цар Симеон Велики“, е подаден около 18 часа. По първоначална информация между Стамбето и служител на фирмата е избухнал скандал. Последвала е стрелбата, като 36-годишният Иванов е починал на място.

Районът бе отцепен от полиция. На място пристигна и окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов.

Както БЛИЦ съобщи стрелецът е задържан, като тепърва ще се проверява дали пистолетът, с който е стрелял е законнопритежаван. Все още не е ясна и причината за скандала между двамата мъже.

36-годишният Станимир Иванов обаче е добре познат на полицията. Той е криминално проявен за разпространение на наркотици и палежи на автомобили.

През 2016 г. Стамбето и негови приятели, събрали се на купон в жилището на дилъра в кв. „Три чучура Юг“, започнали да хвърлят самоделни запалителни бомби, както и пиратки от осмия етаж на детската площадка долу. След като полицаите пристигнали на място, мъжете се барикадирали в апартамента.

След двучасова обсада приятелите на Стамбето били задържани, а самият той успял да избяга. Месец по-късно се предал сам и бе осъден на 18 месеца затвор.

Утре сутрин окръжният прокурор Дичо Атанасов и директорът на Областната дирекция на МВР старши комисар Стоян Стоянов ще дадат подробности за случая на пресконференция.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.