img

„Промяната“ драпат за службите и плюят по Радев: Всеки път реагира агресивно

/
/
/
59 Views

Всеки път, когато стане дума за назначените от Радев служби, той реагира агресивно. Това коментират от „Продължаваме Промяната” във Facebook.

„Затова е важно Борисов да направи избор – запазва ли влиянието на президента, или дава шанс на българския парламент да решава съдбата на сигурността в България и да носи своята отговорност за това”, се казва в позиция на партията.

От „Продължаваме Промяната” допълват: „Ако искаме сигурност в България, това е единственият начин – законови промени в службите за сигурност. За да може държавата да гарантира сигурността на хората и икономиката”.

Източник: demokrat.bg

Материалът „Промяната“ драпат за службите и плюят по Радев: Всеки път реагира агресивно е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.