img

Преслава разкри защо е намали гърдите си! снимки преди и сега

/
/
/
6067 Views

И до ден-днешен голяма част от феновете на Преслава не могат да й простят това, което направи, а именно – да намали значително гръдната си обиколка. Тя се отказа от едно от най-големите си предимства, но защо, се питат нейните верни почитатели. Най-накрая добричлийката реши да хвърли светлина по този въпрос.http://hotnews.bg/uploads/tinymce/w43/%D1%84%D0%B0%D1%84%D0%B0%D0%B0.jpg

Тя сама разкри, че е намалила гърдите си, като разясни, че интервенцията била наложителна по здравословни причини. „Тежат ми. Откакто отслабнах, имам чувството, че не изглеждам естетически добре. Когато се погледна в огледалото, виждам едно слабо тяло и едни огромни гърди. Няма как, ще ги намаля“, сподели доводите си Преслава.

https://hotarena.net/userfiles/content/44437/original/preslava-si-e-padala-na-bombite-imalo-i-krav-vsichko-za-ujasniia-incident-1.jpg

Певицата се оплакваше, че бюстът й докарал гръбначно изкривяване, пречел й денонощно, а в легнало положение дишането понякога било мисия невъзможна.

Източник: ВИПНЮЗ 168

2 Comments

Comments are closed.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.