img

Преслава пак си пипна носа?

/
/
/
239 Views

Носът на Преслава става все по-тънък и малък, забелязаха наблюдателни фенове на последните снимки на певицата в инстаграм. Те дори отидоха по-далеч и заподозряха, че изпълнителката отново е прибегнала до корекция, година след операцията в Турция. Припомняме, че Преслава бе на курорт в Бодрум преди броени дни заедно с половинката си Павел, но без щерката Паола.

Отново ли си си оперирала носа?“,“защо носът ти е като на Майкъл Джексън?“, питат фенове към Преси, но тя не само че не отговаря, но и трие въпросите. Как е изглеждал истинския нос на Петя, както беше рожденото й име лесно може да се види от снимка със сестра й, която не е прибягвала до операции. Дали промяната в лицето на Преслава се дължи на скалпел или просто на фотошоп, Woman.bg не се наема да гадае.

Миналата година носът на Преси бе една от най-коментираните теми, затова тя обясни: „С прегледите, придружаващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и се налага операция. Няма нужда да ви казвам, че не харесвах формата на стария си нос. След като така или иначе трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лечение, реших да съчетая едното с другото! Дори се наложи да го направя по-рано от предвиденото“. По-късно показа клиниката и лекарят, извършил интервенцията.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text