img

ПРЕБИХА плеймейтката Жанета Осипова! Миската цялата насинена от фризьорката си (Вижте защо)

/
/
/
430 Views

Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова е била пребита от известната в родния хайлайф фризьорка Вили Боршукова, научи първи Show.bg.

Вили Боршукова

Миската е цялата посинена и вече си е извадила медицинско удостоверение. Броени минути след нейните разкрития други жени също се оплакаха от побой от въпросната коафьорка.

„Живеем в абсурдни времена. Днес “коафьорката” и собственик на салон за красота “МАГАМА” ме преби в собствения си салон, като преди това ме заключи и ми отказа възможност да напусна сградата.

Причина за побоя и унижението бе моята спокойна и възпитана молба да бъда компенсирана за фалшив продукт, неотговарящ на описанието, също така – напълно нов! Чувайки тази моя молба, въпросната дама избухна в ярост и ме заключи в салона, след което ми нанесе трайни физически и психически вреди“, разказа Жанета Осипова.

Пребитата Жанета Осипова

След като Жанета успява да се измъкне от салона, отива в болница. Заключението на медицинската експертиза е „обширно лентовидно кръвонасядане на лявото бедро, кръвонасядане на дясната подребрица“.

Осипова е била удряна с тъпи и дъговидни предмети от Боршукова.

Оказва се, че шефката на салона има сериозни психични проблеми. Преди 7 години тя отново влезе в крими хрониките, след като преби 8 жени в конкурентен фризьорски салон. Боршукова налагала с нагорещена маша една от дамите, крещейки: „Защо ми открадна мъжа, ма“.

Още тогава потърпевшите изразили съмнение, че фризьорката има психични проблеми и трябва да се лекува.

След разкритията на Жанета Осипова редица родни звезди застанаха на нейна страна. Поп певицата Гери-Никол призова за справедливост и адекватно наказание срещу Боршукова.

Източник: Шоу БГ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text