img

Потрес! Мис България вече прилича на Жокера (Снимка)

/
/
/
175 Views
Една от най-обсъжданите миски у нас  е заприличала на Жокера от едноименния филм, коментират потребители в социалните мрежи, видя HotArena.

Носителката на титлата Мис България 2019 Радинела Чушева за кратко време се превърна в едно от най-популярните лица у нас. Но не заради короната, която грабна, а с множеството пластични корекции, които буквално са я обезобразили.

От миловидната адреналинка от „Господари на ефира” днес няма и следа.  След избора на Радинела за най-красивата българка за 2019г., социалните мрежи завряха от коментари, че титлата й е платена, защото никой  не можеше да допусне, че момиче с такава визия, печели конкурс за красота. Но в милата ни родина всичко е възможно. И както се вижда от фотоса,  който ни изпрати наш читател,  на Радинела никак не й пука за хорското мнение. Усмихва се широко и си носи короната с гордо вдигната глава.
https://hotarena.net/userfiles/content/59323/original/potres-mis-balgariia-veche-prilicha-na-jokera-snimka-2.jpeg
„Мис България със сигурност си е правила още някакви корекции по лицето след конкурса. Вече изглежда ужасно неестествено и е заприличала на героя от „Жокера”, коментират потребители в социалните мрежи.

Вие намирате ли прилика?

Източник: Хот Арена

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text