img

Поп фолкът немее! Никой не е очаквал това от Гринго на Софи Маринова

/
/
/
295 Views

Колелото на живота се върти. Доскоро Софи Маринова издържаше любимия си Гринго, а днес той е по-платежоспособният в двойката.

В трудния период без участия и липса на финансови постъпления от страна на певицата Гринго се грижи за половинката си Софка и семейството й. Здравенякът започна собствен бизнес с коли под наем. Това разказва пред „България Днес“ синът на ромската перла Лоренцо. По думите му в момента те много разчитат на половинката на Софка.

На Гринго явно му е потръгнало, защото, освен че издържа голямата етрополска фамилия на Софи, си купи и чисто нов джип.

Луксозното возило струва близо 100 хил. евро, а вместо името на марката на предния й капак е изписано името на Гринго. Самият той се похвали с придобивката си в социалните мрежи, където рядко споделя моменти от личния си живот.

По думите на Лоренцо в момента доведеният му баща е движещата финансова сила в семейството. Макар Софка и синът й да имаха участие за Нова година, хонорарите им са крайно недостатъчни за начина на живот, на който са свикнали.

Лоренцо, който разкрива, че е по-пестелив от майка си, не иска да бърка в парите за черни дни, въпреки че липсата на участия най-вероятно ще ги принуди.

Най-гласовитата родна певица зарадва феновете си с онлайн премиера на концерта по случай своята 20-годишнина на сцената. Софка пусна запис от концерта в своя ютуб канал и само за два дни натрупа близо 10 хил. гледания.

It is main inner container footer text
Екипът на iNFOBurgas не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е не всяка статия да е 100% истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.